SERAH DIRI..

Esok 15hb dah kene serah diri.. 16hb paksa beranak. Kalau takde tanda lg.. Sbb tak bsalin lgi.. Overdue.. Due 9.9.19.. Tp bby taknak keluar.. ?.. Doakan sy n bby selamat je.. Dan dipermudahkan ursan sy melahirkan.. Amin amin.. Bedebar pulak rasa takut kna paksa/induce.. ? ya allah.. Moga dipermudahkan urusan ku.. Dan moga bayi yg aku kandung sihat² walafiat. ? amin.. Kat sini sp ada pngalaman kna induce.. Mcm mna rasa??

1 Balas

Insyaallah okay . Kalau tak silap saya induce tak sakit , cucuk dexa untuk baby premature yang sakit . Induce tu cucuk untuk bagi sakit contraction datang . Semoga dipermudahkan urusan bersalin . Selamat menerima cahaya mata