details scanning for baby?

Hi nak tanya, details scanning selalu berbuat dlm brapa weeks? Wajib kena buat details scanning ke? Selalu harga details scanning berapa yea? Mohon bagi jwapan

6 Balas

Dalam 20weeks dah boleh..not compulsory tapi penting tok tau baby sihat ke x..ade problem ke x..depends pada klinik, macam sy dulu buat detail scan + 3d4d rm150..rajin2 survey dekat socmed..byk klinik buat promo..😊

5y ago

Kalau dduk area shah alam..boleh try poliklinik kenrimba, doc pun nice..die xplain macam dgr lecterue..seronok dengar..kalau baby tido, die kejut gak sampai bangun nak bagi nampak muka punya pasal..🤣