Scanning Baby

Sepanjang mommies pregnant, berapa kali buat scanning and pada minggu ke berapa? Im in week 12. Nak tunggu next scan nanti 20 weeks rasa macam lamaaanya. Rindu nak tengok baby gerak2 ?

2 Balas

sy everymonths scan bby sis .. sbb excited kata kan .. skrg dh 34weeks ...kdg2 after scan dkt kk, mmg sy scan dkt swasta pulak sbb dkt kk if bby ok diorg xckp apa2 ..kalau dkt swasta mcm2 diorg explain, kta pun blh tgok bby gerak2

5y ago

Hihi. Confirm la tu girl kot sbb dh 2 kali scan nmpk girl kan. Semoga baby membesar dgn sihat dan sempurna ya awk. Jaga diri

Klu ada duit boleh je buat kt swasta. Byk kali pn xpe. Klu kerajaan mmg bkn every month akn scan.