Callamilk untuk naikkan hb

Hi , nak tanya callamilk ok ke untuk naikkan hb ? Sebab sy hb low and tgk ramai sgt suggest callamilk untuk naikkan hb ? Sape pernah minum kat sini ? Hb mummy’s semua naik ke ?

8 Balas

saya minum calla milk da hampir 3 kotak since masuk trimester 2, saya amik waktu pagi kadang sebelum / selepas sarapan tapi hb drop . saya teruskan je minum . da masuk trimester 3 hb tetap 9.8 . ubat klinik pun tak tinggal 😌

8mo ago

saya hari2 makan jambu batu . pati delima tu saya amik before tidur . hb masih low 🥲 dah buntu nak buat mcm mana lagi