hi

nak tanya btl ka klu anak stat main aiq liuq rambut si ibu jadi guguq...sbb rambut sy mula guguq bnyak stat dya dh mula pandai men aiq liuq ....ank sy baru masuk 3bulan

7 Balas

Dlu nurse ada ckp juga. Sb sya ada tny , time anak 3 4 buln. Ya allah ggr bykkk sgt².. rsau tgk. Time tmujnji tny² nurse ckp normal . Sy tny kut la sb prncg ke , diorg ckp its normal. So okaylaa skrg ank 6 bulan lebh nk msk 7 . Rmbt dh okay. Tkdela byk dh ggr

Dua bnda tu x brkaitan tu..rmbt gugur sb hormon ibu, baby kluar air liur sb mmg stage tu dah sampai utk umur dia

Hari tu ada gak mak sy kata cmtu sis.. cuma skrg sy blm alami nya la sbb bby baru 1bulan lbh

Baby main air liur sebab untuk otak dia berkembang. Gugur rambut sebab hormon

Rasanya takde kaitan, rambut gugur lepas beberapa bulan bersalin tu normal.

Takde kene mengena rambut gugur dgn anak main air liur

Rambut gugur tu normal