hi

klu pregnant rambut jd gugur ke sy dh 3bulan bnyk btl rambut gugur...huhu pembawak kan budak ke cm ne

13 Balas

Saya masa pregnant pun rambut byk gugur hari2 kena sapu lantai. Tp lepas bersalin ok je. Semua atas hormon masing2, ada org pregnant rambut lebat, lepas bersalin gugur. Bertabah ya mommy. Sapu je le minyak zaitun ke kelapa dara ke kot2 membantu.

Haha sy pun da pregnant 18 minggu pun rambut still gugur. Kesudahannya malas nak pk, hari2 tgok rambut gugur redha jea la 😂 da tu dok bertukar2 shampoo nanti takot pulak banyak lg gugur 😣

Hi sis, saya ada jual inai rambut utk rawat masalah rambut gugur. Ramai mommy yg lepas bersalin beli and cuba. Sbb lepas bersalin lg byk rambut gugur. Boleh cuba 😊

Sy pula terbalik..masa pregnant rambut cantik sgt..xda gugur lgsg.. lpas bersalin allahu..mndi ja segengam rambut..😥😥

5y ago

sama. lepas besalin rambut gugur sngt bnyak. masa prgy elok je lagi elok dari sblom prgy

Sy daripada prgnt sampai sekarang anak dah nak masuk 3 thun rambut masih gugur 🤦🤦

Saya pun sama sis rambut gugur. Tapi malas nk fikir. Buat rungsing je.

Sama la mcm saya. Gugur teruk. Dah taktau nak kawal mcm mana

Rambut makin tebal n warna pun makin hitam bkilat😍

pregnant biasanya rambut akan bertambah lebat.

mybe sbb pembwakan..