Perut tak selesa

Hi nak tanya. Boleh x letak minyak angin di perut? Sy rasa perut mcm kembung/sebu. Selera makan pun xde. Saya baru 5w & first mom...

2 Balas

Jangan amalkan sapu di perut atau pinggang tak digalakkan sehingga bersalin . Cuba sapu bahagian lain selalunya tengkuk sesuai untuk yang ada angin . Dada atau atas belakang . Tapak kaki atau ibu jari kaki urutan manja .

elakkan letak minyak angin @ minyak panas pd bahagian perut.. letak di bhg pinggang belakang n tengkuk n dada je .