Ada GDM masa 17w

Nak tanya boleh tak bagi tips nak turunkan ? saya ada gdm 7.8 dapat tahu masa 18w nurse ckp borderline boleh bagi tips pemakanan yg betul utk gdm tak??

3 Balas

Awk ikut je pemakanan yg diberi oleh pakar pemakanan dr klinik awk tu ... InshaAllah ok... Awk jgn la mkn je pe awk nk sbb kne control awk... Sy dlu pon on diet control

Try jus tomato + kcg panjang. 1 bji tomato + 11 urat kcg pnjg + 1 gls air blend tapis n mun air tu 3 kli 1 mnggu..kalau drop byk sgt 2 kli 1 mnggu...sy dh try mmg berkesan...

4y ago

Sy pun sangkut juga.. 11 kacang pjg tu mcm dh menu satu lauk.. Betul ke

Saya nak tahu tips juga , saya pun gdm juga ni ... pukul 8 pagi ke bsp 7.8 tu