Makan nanas waktu hamil

Hi nak tanya, boleh ke kita makan nanas? Tapi namas tu dah masak. Sekarang pregnant 22 weeks. Teringin sangat 😫😫

2 Balas

Saya pun teringin tapi terpaksa tahan sbb baru 16w. Saya tak nak ada kontraksi sebelum bersalin. Haritu dah pernah bleeding. Takut sangat sampai menangis nasib baik baby ok membesar.

3y ago

Saya tahan dah lama dari berapa weeks lagi. Tapi semalam takboleh tahan sangat dah..makan juga sikit. Alhamdullillah okay. Baca artikel dari TAP ni pun dia cakap avoid nanas kalau ada allergy pada nanas.