Nanas & Kandungan

Assalamualaikum.. tumpang tanya, kandungan dah 26 minggu, boleh ke kalau nak makan nanas yg dah masak tu ? teringin sangat nk mkn nanas🤧🤧#ingintahu

5 Balas

Boleh je makan sis kalau dh teringin sangat . Faham perasaan ibu mengandung ni ☺️ Tp sekadar makan sikit sikit jee buat ghaso ghaso kate org 😂

boleh awak, tapi jangan makan melantak pulak. cukup la takat lepas teringin tu 🥰

makan lah sis..sy dr 4bulan mmg mkn nenas masak..tp xla selalu

boleh je, saya makan je berpada laa sbb manis kan. hehe

sepotong boleh lh