Hi Mommie

Nak tanya, bila uolls bgtau family and friends abt ur pregnancy? Im 5 weeks pregnant now and excited to tell my family but my husband insist xnak bgtau anyone lg.. Sbb masa buat ultrasound tu still xdetect lg baby exactly brp week.. Dia nak bg sure btl2 baby brp week bru nak bgtau..

42 Balas

Bgtau family ok. Kwn2 tu xyh la. Unless sahabat dunia akhirat😅. Sbb bila rmi org tau ni, byk mulut akn komen. Komen itu xboleh, ini x boleh. Belum lg yg membawang suka bandingkan.

Lepas buat buku pink baru sy bg tau family sendiri & in law. Tak heboh pon kat Facebook or Whatsapp. Biarlah dieorang tau sendiri.