Hai Mommy,

Nak tanya bila masa yg sesuia nak buka buku pink yer.. Sebab sy bru masuk 8mngu. 1st pregnancy.

8 Balas

Sy p kk masa 8week dia bgi tarikh boking... 9week dtg balik da siap buku pink.. P la skg nanty dia bgi tarikh boking tu

Cuba call KK dulu. Tak silap usia baby nak masuk 7 atau 8 minggu dah boleh rasanya

Boleh dah tu sis. Lagipun kdg2 klinik bg appointment sblm buka buku pink

dh boleh sis 8-12weeks seeloknya bukak buku dh tu

Dh boleh bukk tu, sya msa 7w dh bkk buku pink

Dah blh lah tu bkak buku. .😊

Boleh buka suda

8w rasa nya dah bleh bkak buku pink..saya bkak buku pink msa 7week..skrng alhamdulillah dah 20w5d.🤗