Last jumpa nurse kk

Nak tanya, bila last kita akan jumpa nurse & doc kk? I mean sebelum beranak🤭

2 Balas

last jpe doc rasanya masa last scan 36 @ 37 mgu tak silap.. kalau misi tu tarikh last due bila.. then dia akan bagi tarikh extra kalau tak beranak lagi tu. 😊😊

4y ago

wc 😊good luck ya.. moga Allah permudahkan urusan bersalin, berpantang dan menjaga baby ❤

Sampai beranak sis. Klu smpai mgu ke 40 msh xberanak, masa checkup week 40 tu kena scan n jumpa doctor.

4y ago

Oh yeke hehe, bru tahu sbb baby first, tq sis❤️