36 minggu - Appointment O&G

Hi mommy, nak tanya bila ye kena jumpa dr O&G dekat hospital? Saya tanya nurse KK, nurse cakap tak payah jumpa sebab tak ada masalah apa 🤔 mom to be here 🫠

4 Balas

if xde mslh pape. awak dan baby okay. mmg xjumpa doctor pon. kk akan refer kalau dpt detect baby atau ibu ada mslh.

Hihi thank you mummy 🫶🏻 risau je nanti tiba nak bersalin kena marah sebab tak pernah pergi hospital ☺️

1y ago

most wc. jgn risau. if awak ada apa2 problem baru kk akan refer hospital. sy masa baby 1st baby pon xde refer hospital awak. bila turun tanda bersalin tu ja baru g hospital☺️

Lagi bagus tak payah jumpa pakar 🤣 takde masalah. Just tunggu tanda tanda melahirkan je.

Best nyer sy bnyk sngt appointment o&g sbb high risk pregnancy dah la jauh dr rumah😅