Appoinment KK

Bulan depan kandungan masuk 5bulan. 4 kali kena pergi kk bulan February nanti.. 2hb : review bsp 14hb : jumpa dietician 20hb : jumpa doc utk scan perut 23hb : jumpa pakar (utk check asthma sbb dulu kecik2 pernah ada asthma) Bertabahlah ibu2 semua, walaupun setiap kali ke kk lenguh2 badan menunggu lama sgt 😅 Ni husband tanya kita, kenapa lah nurse xbagi tarikh sama je setelkan sekaligus dlm 1 hari.. Hakikatnya bila checkup jumpa nurse shj pun 3jam lebih, kalau nk jumpa semua sekaligus rasanya mlm la baru balik 😂

Appoinment KK
6 Balas

mcm sy baru ni 18w ade check perut..ikutkan tiada masalah apa, misi KD nak bagi app sebulan lg la..pegi KK jumpa doc, suruh scan masa 20w plk..bertabah je laa..baru rasa nk lama sikit tak pegi klinik

ok laa seminggu skali.sy kdg semingu full kalau bp naik ke.bsp tiap²minggu kalau ternaik sikit.kalau maintain 2minggu skali.tu xcampur dgn jumpa doc jumpa misi scan😅

klinik tmpat sy jumpa dietitian guna Google meet saja 😂😂😂 bab asthma tu, klau awk ada rekod follow up dgn unit NCD mmg tak perlu dh nk jumpa pakar..

1y ago

yaa.. asthma ni kdang tak jangka. sbb tu wlaupun dah hilang doctor ttap akan follow up. tambah lg dgn kes covid plak.

actually boleh je sekali kan. review bsp, jumpa dietician dgn scan perut. cuma pakar je kena lain. awk boleh je mntk. ckp je husband sye kje ssh cuti.

1y ago

dh try tp xboleh.. yg scan tu doc dh bg tarikh awl2 dari 1st bukak buku lg.. sbb doc sorang je cover 2 kk.. kt kk sini dia 2 hari je so kena ikut jadual dia.

eh sama .. tarikh pon sama.. hehehehehehe . bertabah la yeaaa

bkn dietician online ke..sy online kat rumah je

1y ago

tempat sy xbuat online, mmg kena hadir ke kk