Check jantina melalui nombor degupan jantung baby.

nak tanya, betul ke scan jantung baby boleh tahu jantina ? bawah 140 perempuan, atas 140 lelaki, ada sesiapa tahu info tlg share , tq

11 Balas

tak betul pun.. masa scan tanya doctor nmpk girl or boy.. zaman dah maju,harap takda la yg masih percaya benda2 mcm tu...

mengarut. jantina hnye tau melalui scan atau tgu beby lahir sbb kuasa Allah. ade kes ibu ni 4kli scan laki tibe2 kuo girl.

Tak jugak sis.. sy setiap checkup bby jantung 140 ke atas keluar gigirl

xpernah dgr lak gitu. scan detail je yg boleh tahu jantina baby

betul..sy pun pernah lebih 140 tp keluar perempuan

Itu mitos je, bukan fakta. #TAPsupermoms

xbetul pun sebenarnye hehe😅

x betul tu puan..hanya mitos

hahahahaha....mitos

X betul