Jantung anak

Selalunya jantung anak 140 ke atas, anak lelaki ke perempuan ya? Sebab ada baca kalau 140 ke atas anak perempuan. Mitos ke fakta? 🤭#ingintahu

6 Balas

Sy 140 ke ats n baby Perempuan. tp degupan jantung bukan penentu jantina bayi. Ada tanya pada doctor. Dr ckp klau bcaan jntung bby tgi/laju means kita belum makan. klau jntung 140 n tak tinggi sgt means bby sdang rehat / tenang sb ibu pun dah makan

Mitos, mana ada tentukan gender ikut heart rate baby 😅 sepanjang sy check up baby, ada atas 140 ada bawah 140. Keluar lelaki jugak

mengarut je .. stahu sy bacaan jantung bby normal xde kena mengena dgn jantina😅.. tgok perut la kalau nk tahu jantina

Ikut juga lh, sbb bby sya 140 Keatas bby boy

mitos je..

mitos