Jantina

Nak tanya.. Betul ke kalau anak perempuan syg mama dia tu tanda dia dalam kandungan anak lelaki.. Sebab skg sy pregnant anak kedua..

2 Balas

xd la sis . mmg normal pd ank yg sedia ad ni klau nk brmnje dgn mak2 dy sbb dy seolah bole rse nt mak dy da sebok plak dgn adk dy . sy da dua ank sepsg sekrg preggy lg ank ke 3 . dua2 tibe2 asik meragam merengek nk mlekat dgn sy . buat2 cium itu ini . yg xprnh mtk dukung pon tibe nk dukung2 sgale sis . smpai ank prtame sy tibe2 suke duduk ats riba sy pdhl da lame xprnh duduk ats riba sy . tu normal akn biase blaku sis .

5y ago

klau sis nk tau janin tu boy ke girl sy bg sikit tips yg biase ny mmg tepat . pertama muka mommy brubh ketara . dri ad seri tibe2 preggy xd seri plak muka nmpk mcm pucat je pdhl xsakit pon tu kemungkinan bby girl sbb org kata klau kndgn tu girl dy ambek seri mak dy . klau muka mcm brtmbh seri smase preggy tu mungkin boy . ke 2 pula perasaan benci tibe2 pd seseorg wlau pon xknl sape n org tu xd buat ap pon kt kita tu kemungkinan preggy girl . klau preggy boy biase xd perasaan benci pd org tibe2 . ke 3 pula firasat suami isteri . biase firasat kita mengata kn janin dlm perot tu girl tpi org sekeliling kita kata bby boy . kdg firasat kita btol . tpi sis sy nk pesan 1je . mse preggy jgn brarap lebih n trlmpau yakin yg janin tu girl atau boy . mtk je janin sehat smpai due . kelua pon nt mudh sudah . tu yg pentg sis . sy doc scan btol pon jntina ank sy . sy xnk yakin btol sbb sesetgh scan pon bole sala juga jntina ank kita .

Normal sis. If anak perempuan syg maknya 🤭🤭. Takkan la anak perempuan nak benci maknya pula. Semoga dipermudahkan ☺️

5y ago

😂😂😂btl jga.. Terima kasih..