Anak lelaki ke perempuan

Hai ibu2 semua..sy nak tanya betul ker orang ckp kalau x ada alahan dapat anak lelaki?? Kalau ade alahan anak perempuan??

2 Balas

Tipu je tu, kalau mmg jenis xde alahan laki ke pompuan sama je 🤣. Saya ank first boy xde alahan lgsg seronok je,lps tu skrg mengandung anak 2nd dh nervous takut pulak ada alahan teruk so far alhamdulillah skrg masih ok dh 5 bulan scan&blood test pun baby girl soon ttp xde alahan apa2 pun. Mkn apa je mknn xkisah, xde alahan bau2an xde mengidam yg mcm2 so sy enjoy je pregnancy journey. Jd jgn fikir sgt jantina tu inshallah apa je yg Allah bagi itulah yg terbaik. Kalau awk nk tau cpt sblm dpt scan boleh buat blood test slalunya mmg accurate jantina baby tu la. My experienced awka boleh cuba

tolong jgn percaya la benda2 mcm tu. nak tau gender pi scan. alahan ke bentuk perut ke kedudukan anak ke semua tu mitos org dulu2. sbb org dulu xde kemudahan ultrasound. zaman skng ni kalau xnak keluar duit tgu kk scan nnti tye. kalau x sabar nak tgu, pi je scan klinik swasta. xde mslh.

2y ago

sy xde alahan dpt baby girl. yg second ni ada alahan plk.