Buat buku pink

Nak tanya , better buat buku pink berapa week ye? Sbb saya dah 2 kali gugur , kali ni mengandung baru nak masuk 5 weeks selepas rest setahun lebih lepas gugur yg kali kedua tu .#ingintahu #pleasehelp

24 Balas

sis boleh call KK tempat sis dulu..cakap dengan nurse in charge area rumah sis..nnt dia akan info bila nk kna g klinik bkk buku...macam saya call time 5 weeks..dia bagi tarikh bulan 7 ni soh call balik