Buat buku pink

Nak tanya , better buat buku pink berapa week ye? Sbb saya dah 2 kali gugur , kali ni mengandung baru nak masuk 5 weeks selepas rest setahun lebih lepas gugur yg kali kedua tu .#ingintahu #pleasehelp

24 Balas

kalau mcm saya 7week dh buat . lagi awal pon lagi ok sbb boleh nurse kk pantau perkembangan awak n baby . boleh dieorg bagi ubat yg patot atau vitamin yg patot untk awak . sekarang ni x payah tgu lame2 sngt . asal dah tau awal lekat tu pegi je kk .