Baby tak nak makan

Nak tanya baby saya dah 7 bulan dari awal 6 bulan saya dah mula kasi makan sikit2setiap hari saya buat bubur berbeza sebab nk tau selera die..tapi die tetap tak nak ..Setipa kali saya suap makan die muntah ..mak mertua kata tak yg bagi makan lagi kalau nampak die tak lapar..tak ape ke kalau saya tak bagi die makan ..bagi nyusu jer..die full bf..

1 Balas

mommy boleh cuba bg baby makan IZZLY boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly