Pertanyaan first mom

Nak tanya, baby dalam fasa aktif meniarap. Apa yang saya boleh buat untuk mengurangkan hentakan kepala dia dari meniarap ke telentang? Terhentak tu xdelah kuat tapi risau. Bantu saya Terima kasih

1 Balas

baby brop bulan mommy? banyakkan dia me time. and ltk la dia atas tilam better dri toto/carpet. me time tu bgus tau. memula anak saya pun bnyk me time tpi kepala dia menunduk je. klu saya masa me time anak tu ltk atas nursing pillow yg bntuk U tu. insyallah ok nnti

6mo ago

Sis, me time tu tummy time ke? 🤔