Baby belajar meniarap

Hello mommies, baby baru 3 bulan lebih nak belajar meniarap normal ke time dia nak meniarap tu dia macam buat bunyi baby dia tu? Kadang- kadang kalau dia tak dapat nak meniarap betul-betul dia menangis? Haha saya nampak kesian pula … nak tahu pengalaman mommies semua dgn anak mcmana? Perlu ke saya bantu dia meniarap sebab dia nak meniarap tapi tak dapat lagi, saya faham sebenarnya dia dalam fasa nak belajar tu… #firsttimemom

7 Balas

sama dgn ank sy 2 bulan blajar menerap bila x lepas menangis kdang2 sy tlg dy pas tu suruh dy bt sendiri 3 bulan dh boleh menerap sendiri skrg 5 bulan dh merangkak

Yes you kena bantu baby tu jangan biarkan je. Belajar pasal tummy time. Ada banyak dekat tt and youtube. Kena banyakkan membaca/ google dear

awak kena rajin buat tummy time dekat baby awak. nnt lagi cepat baby boleh meniarap sendiri😊🫰

mmg la kena bantu.. dia 💩 kencing makan pun elok je kita bantu, tu dia dah nak niarap bantu la jgk..

1y ago

sarcastic tu menyindir kan? kat mana sarcastic komen tuan yang komen ni ya? betul la dia cakap

normal sis, baby saya 3bulan 17 hari dah meniarap . kena rajin buat tumny time, n bantu dia 😄

ank sy 3 buln 8 hari pandai meniarap dh.. sy slalu bantu dy

ya..bolh bantu baby tu untk dia meniarap..