Toto Narita untuk baby 6 bulan

Assalamualaikum mommy2 , nak tanya .. anak saya skrg ni fasa nak meniarap nak merangkak jadi bila meniarap tu dia nak terbalik kan badannya so mcm kepala dia terhentak , tapi toto tu saya lipatkan jadi 2 la .. sesuai tak ? Saya risau laa bab kepala ni.. mommy2 ada cadangan tak ? Tilam sesuai untuk baby yang meniarap ni ..

2 Balas

tgk jgak tebal mne toto tu.. sye bli playmat.. tp sye xde la tgglkn trus anak sye main sorg2.. sye pntau jgak.. klu rse nak tbalik tu cpt2 lari peg kt dye..

awak boleh beli safety helmet baby mcm ni.

1y ago

ataupon jenis yg mcm ni