Baby Angkat kepala

Baby saya sudah 5 bulan. Sudah jugak meniarap dengan sendiri. Tapi bila dia dah meniarap. Sekejap je dia dah turun kan kepala sampai merah muka. Normal ke x ye? Adakah kepala dia berat ye? Tapi bila dia berdiri dan saya dokong. Kepala ok je, tegak .kenapa ye?Risau pulak. First mom.

3 Balas

sama, dia suka tekapkan muka dia. pada saya normal. kkdg penat agaknya dia angkat kepala je masa meniarap.

normal..dia amik ms tuk tegapkan kepala dia..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

normal.