Selamat pagi mommy semua ?

Nak tanya ... apa pantang larang untuk orang pregnant yew ?makeup bleh tak ? pakai lens n bulu mata palsu bleh tak ? ??

1 Balas

Peliknya soalan. Selalunya org tanya pantang mkn ke apa. Haha. Nak makeup xde mslh tp make sure xde chemical berbahaya. Skincare pn sama. Jgn pki yg timbang kilo. Kalau rse waswas kandungan dlm produk tu, better jgn pki.

4y ago

haha sbb tu kene tnye .. ade yg kate bleh ade yang kate xboleh .. tu yg tuju kn soalan mcm tu kat sini.. kalau xkeliru .. xtnye.. hehe .. ok .. tq ..