First time bersetubuh

Nak tanya, almost 3 kali cuba bersama, setiap kali mencuba, sakit (vagina masih ketat) & rasa takut. Kali ketiga, sakit tapi pecah selaput dara. Tapi masih belum dapat masukan sepenuh zakar dalam vagina. Adakah selepas pecah selaput dara masih akan sakit untuk bersama/masukkan zakar? Atau sakit tu jadi kurang? Malu nak tanya tapi takut tak normal 😅

27 Balas

awal kawen pun sy mcm sis..kita ingat pecah dara tu biasa2 je. sekali mlm pertama tu sakit amatt..terus terfikir mcmni ke keadaan masa bersalin ni,mcmne dorg kata nikmat bd ni.rase serik .nak bjalan pun sakit,duduk sakit.huhu.3hari bd kluar darah suami pun terkejut byk habis cadar pngantin,nasib baik alas kain dlu🤣pastu xkluar darah dah baru boleh masuk betul2,main pun dah sedap.hahahah.maaf ye.rasa kelakar bila teringat balik moment mlm pertama 🤣🤭🙏