Hi Mommies 🤗

Nak tanya, agak2 minggu ke berapa ye kandungan yg sesuai untuk scan 3D/4D/5D? saya sekarang baru masuk 25 weeks. okay tak kalau buat scan tu?

2 Balas

3d/4d/5d tu buat dlm 28-32 minggu. baby da berisi sikit baru nampak cantik nk tgk 5d. 18-24 mggu utk detail scan, ni buat awal sbb kalau baby dah besar susah nk tgk.

Kena buat skrg. Selepas week 28 Susah buat kerana bayi dah besar & sempit Susah nak tengok seluruh