please help

nak tanya 👋 ade tak baby mommies macam baby saya .. asal malam je mesti hidung macam banyak flu .. kalau siang takde plak macam tu .. kesian tak lena tidor .. gosok hidung gosok telinga sampai payah nak lelap .. tu yg buat dia menangis terjaga marah sangat .. kenapa ya ? umur baby baru 2 bulan 6 hari .. tqia ~ 💕

2 Balas

sama mcm baby sy sis , bila bernafas berbunyi mcm ad hingus , bila tgk txde , suhu bilik terlalu sejuk kot , mcm sy slalu mengiringkan dy ke kanan dulu sbb dy mcm selesa bila sy buat mcm tu , tepuk2 bg lena baru terlentangkan

mgkin suhu bilik trllu sjuk kot.. try cuba minyak herba asma mujarab. sy guna ini utk sapu pd dada dan blkg bdn ank sy.sgt2 bgus.