ADA SELALU USAP/GARU MUKA KEPALA TELINGA SEMASA TIDUR

Hi ibu ibu, ada tak yang kat sini macam anak saya? Time tidur baby selalu tonyoh tonyoh muka kepala telinga. Malam siang macam tu, kadang sampai terjaga. Saya tgk dia mcm tu rasa macam rimas & buat tidur dia terganggu, kesian sangat. Baby 4m+ #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu #health

2 Balas

Anak saya mcm tu juga, tapi dia buat gitu, saya faham itu tanda dia nak tidur. Ada juga dia usik telinga masa dah tidur, saya faham sikap dia begitu sbb dia belum masuk lena/deep sleep.

ank sy begitu jg tpi dia bt begitu sebab blm tdr lena...lg satu bila ank sy bt mcm tu tandanya dia nak tdr