Bleeding

Hi, nak tanya ade sesiapa pernah alami bleeding semasa membuang air besar? Tetapi bukan buasir sebab bleeding dari vagina. Dah 3 kali jumpa doktor.. Sebab bleeding semasa buang air besar tp doktor scan, baby okay. Uri okay. Tak tahu punca. Cuma lately jumpa doktor. Doktor kata kencing kotor. Ade pendapat x?

2 Balas

Ya kemungkinan kencing kotor. Sakit tak? Ada rasa nak kencing byk kali? Sakit pinggang yg amat sgt?