pendapat sis je ?

hai !saya tahu platform ni bebas untuk emak emak bertanya soalan dan berkongsi pendapat .cuma yang saya kurang faham kenapa laaa benda melibatkan keselamatan or nyawa sendiri / baby pun kena tanya sini dulu .contohnya baby kurang bergerak even dah 10 jam ,perluke saya jumpa doktor ?saya dah heavy bleeding ,perluka saya jumpa doktor ?anak saya demam panas dan terkena sawan ,perluka bawak jumpa doktor ?saya tengah nazak ni maksudnya saya mati lagi berapa minit ye ?ha sarcasm sorry .ohmy Allah .benda benda kecemasan ,takpayah la tanya sini ,tanya yg lebih pakar .even anak terhantuk sikit ke ,kalau kita risau bawak jumpa doktor .kalau kita bleeding sikit je or ade spotting ke kalau risau jumpa doktor .doktor takkan marah kitaa sebab tu bidang diorang ,and at least kita tahu apa berlaku .

2 Balas

ahaha sy sndri pon trgelak bce status sis . mmg mcm2 mommy2 ni da brdara sgale pon nk tnye2 dlm ni lg . ptot ny da ke hos check . yg mmbce je pon da risau n mcm kelam kabut nk mmbls . 🤣🤣

Saya baca tadi.. Demam tapi taknak pergi hospital sbb takut warded. 🤦‍♀️

5y ago

haah .heavy bleeding dh pun ,tanya sini dulu .aigo .saya pun takfaham