Bleeding

Hi, nak tanya ade sesiapa pernah alami bleeding semasa membuang air besar? Tetapi bukan buasir sebab bleeding dari vagina. Dah 3 kali jumpa doktor.. Sebab bleeding semasa buang air besar tp doktor scan, baby okay. Uri okay. Tak tahu punca. Cuma lately jumpa doktor. Doktor kata kencing kotor. Ade pendapat x?

2 Balas

Sis macam mana sekarang,? Sebab ay alami yg sama. Setiap kali mneran buang air besar akan bleeding. Bleeding tp lpas tu dia jadi spotting dlm tempoh shari

Ya kemungkinan kencing kotor. Sakit tak? Ada rasa nak kencing byk kali? Sakit pinggang yg amat sgt?