Buang Angin

Hi nak tanya, adakah normal bila kita mengandung asyik buang angin (kentut) jek.... before mengandung jarang berlaku buang angin yg kerap ??

7 Balas

Normal, sis. Sebab rahim kita mengembang dan menekan perut. Sbb tu angin senang keluar. Cuma kalau tak tahan, kurangkan makanan yang berangin mcm ubi, kentang, halia.

Normal je. 😂 saya pulak lepas makan malam mesti perut bloating teruk. Membulat keras 😂

4y ago

Sama2

Yezzaaa samaa 😂 Dah keje kentut je sepanjang masa. Normal je sis

Sya smpqi skrg msih kuat buang angin...27 weeks sdh..

4y ago

Sama😂

Yup normal sebab banyak angin

I see... terima kasihh

Normal..