pregnant test

nak tanya adakah keputusan ni menunjukkan saya hamil...sebab kabur sangat..confuse

pregnant test
11 Balas

ginila upt sya seminggu sebelum period yg sepatutnya. 3 hari lepas guna kit ni sya beli clear blue test, alhamdulillah baru yakin

hai, cuba beberapa hari lagi untuk check . sbab sy pun macam tu tak clear mula2, beberapa hari check lgi tgk double line. ❤❤

3y ago

hee baik.aminn

Due berapa hari sis? Cuba guna yg strip.. Sebab saya guna jenis ni, line kabur. Bila guna yg strip jadi terang

rsanya positif...tp klu nak lg terang, try test lg 3 4 hri atau smgu ke

cuba cek lagi seminggu sis.. insha'Allah smoga ada rezeki 😍

Cek lgi sminggu sis, insha allah positif tu 😊

3y ago

baik..aminn

hi sis, maybe boleh check lagi dalam dua tiga hari nanti 😅

3y ago

okayy baikk

mcm ada... cuba ulang lagi test lg 1 week..

3y ago

insyaallah baik

test smgu g sis..nti terang line tu

3y ago

insyaallah baik..

Tahniah sis