hasil ujian air kencing

hai assalamualaikum..saya nak bertnya adakah saya hamil atau tidak? sebab hasil pregnant test saya sggt kabur..saya sggt keliru ada saya hamil atau tidak?

hasil ujian air kencing
13 Balas

klau pink2 tu nmpk ya..tp nnt sis bli upt jnama lain test sblah pagi air kncing bngun tdok tu..pastu tnggu dlm 5mnit..klau kluar dlm msa 5mnit tu double line bmksud positif..tp klau msa tu xda double line ertinya xda..sbb d ambik kira hnya 5mnit je..

4y ago

sesamaa☺️

Macam saya jugak dulu . Tapi masa tu yakin je memang hamil. Haritu cek upt dapat keputusan macam ni haritu juga pergi klinik swasta cek dan keputusan sama jugak. Masa tu doktor cakap memang hamil cuma kuantiti hormon tu sikit tu yang kabur sebelah

Saya pun konfius juga. Nie first time saya buat test sbb sy bru² je kawen. Sy tktaw nie positif atau tidak. Mak sy ckp tidak tp kwan sy smua ckp dorg ade tu . Nth lha korang rasa mcmnea ?

4y ago

Yeke ? Alhamdulillah . Nty sy nk second cek blek . Hrp dipermudahkan amiinn

Cuba cek first urine of the morning.. Biasa first urine hcg dia tinggi.. Period dh delay brp hr sis?

Line tu kaler pink.. means.. ade harapan.. cuma dlm kategori weak positive tu..

Tahniah sis.. Positif tu... Boleh check lagi upt... Tunggu 2mnggu lgi.. 😊

Dah delay period ke awk ? Kalau mcm ni selalunya positif...

InsyaAllah ade tu.. Tunggu minggu depan test lagi

Insya Allah ade tu..nnti test lg smpai terang

Upt lagi sampai jadi pink pekat.