Sapa due bulan 10 ada yang dah bersalin ke

Nak tanya ada yg due bulan 10 tpi skrg dah bersalin ke...nak tahu tanda contraction tu macam mana ye

1 Balas

Sya due 7hb 10,belum brsalin lagi..tapi sdah ada tanda2 hndk bersalin..sakit2 perut,kontraksi palsu and ada keluar darah spotting,kepla baby blum masuk laluan,n belum ada bukaan lgi.doktor cakap normal..

5y ago

Kalau saya dah start cirit birit tiga hari lepas kepala bby pun aritu scan dah kat bawakh skrg ni rse mcm ada bnda kat bawah tu lepastu ada rse mcm sakit se gugur sikit2 tpi xlme la sakit lepastu hilang pinggang pun sakit...tu risau tu tkut tanda ke ape