SAKIT KAT SITU

Salam mommies. Ada x sesiapa pernah sakit2 kat situ? Tau x apa puncanya? Saya dah week 27. Risaunyaaaa #firstbaby

SAKIT KAT SITU
19 Balas

saya pun pernah rasa sebelum 20 week lagi. ada kwn yg berpengalaman bagi tahu. kita penat atau baby penat. jadi, rehat sekejap dari buat kerja. kita duduk atas kerusi dan depakan kaki kita di hadapan kerusi satu lagi. nanti akan ok. kalau tak ada kerusi, sambil2 duduk. luruskan kaki ke depan. saya dah try, alhamdulillah. ok..kurang rasa sakit.

yaa prnh apalagi kadang prnh yg tiba2 sakit belah kedua2 pinggang.. dgn gerakan dia yg drastik sgt berpusing.. fuh sakit dia tu.. tgh masa tidur begitu perangai baby buat sampai badan sekali digoyang kuat.. ingatkan dah kenapa.. sekali baby dlm perut main lasak sekali.. nasib x mcm saudara sy smpai lebam perut, baby aktif sekali smpai lebam biru2 perut 😅

kita atau baby penat. atau bawak kereta, tersentak ke, atau baby dah pusing ke bawah. saya baby dah kebawah, sakit situ 😂 pastu sengal je situ memanjang wahahahaha

Nak tido letak bantal celah kang2.. bnykkan berehat ya.. sy sakit since 16 week lg tp on off.. now dh 32 week kdg ad rsa sakit kdg xdk.. sabar ya sis

nak tnya , rasa dia macam senggugut eah? saya 27 week, lepas tu klu masak bediri lama dia rasa sakit, tp dduk kejap lepas tu hilang rasa sakit

sy pon sakit kt situ selepas buat kje rumah berat sikit. tapi sy just rehat secukupnya lepas akan hilanglah rasa sakit

rasa sakit jugak, tanya nurse dia cakap normal melainkan sakit yg non stop, yg sangat2... kena ke hospital segera.

saya dah 20 minggu sakit belakang , bhgn bawah perut like sakit otot Dan kekejangan in kaki terutamanya waktu malam

2y ago

normal kan?

Sy 30w dh rsa skit area situ.. Mnkin bby dh berat kot ntah laaa.. Nk jln pon ssah sbb sakit

sy pun mcm tu kdg².rsanya normal kot..rsa tegang mgkn sbb bby membesar,perut menegang..