Check gigi kk

Nak tanya ada tak yg TAK check gigi masa preggy kat kk? Saya loya dgn bau kk. Berus gigi pun loya. Kalau tak check gigi takpe ke eh? Ke wajib??? Mintak pendapat.#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

32 Balas

sy masa scan n ambik drah 10 mggu tu kena bg date cek gigi skali ,sbb kn sy tak tahan tggu giliran lama sgt tu ,sy balik je , nurse kk pn tkde ckp ape2..

better awak check.. sy pom masa pergi check masih alahan.. tp kejap je dia check, klu ad mslh boleh doc buat .. masa mngndug ni ramai y ada mslh gigi

Kalau gg ade masalah baik pg check je.. Saya kandungan 7 bulan ni so far xprnah check gigi lagi Alhamdulillah so far so good xde problem ape2

11mo ago

sekejapnya awak dh 7bln..rasa mcm bru awk gtau awak 10w:)

biasa klau kk time minum air gula tu dorg ada suruh cek gigi,dan dokter gigi akan cuci dan tampal mana gigi yg rusak...kita just bayar rm1 je

klinik kk sy xde Suh plk cek Gigi. Sy skrg 36w xde cek Pon. tapi kalau ada masalah better pegi awl la. sbb klu hujung2 nati xleh watpe dah...

mcm sy jumpa doc ritu. terus g chek gigi. pstu ada berlubang. sy wat appoimnt kt my sejahtera .. g tampal gg . so. xdak mslah apa2 dgn gigi.

saya masa awal bukak buku bt checkup gigi..depa just check ja..kalau ad mslh bru depa buat yg seterusnya..mcm sy alhamdulillah xdk ap...

sy pgi swsta...tmpt sy dh sllu pegi..lpstu dctr cop kt bku pink ..misi KK tgok...ok je. xpe..asalkan kite ada buat chckup gg dh lerr

Bg saya, pegi je. KK takkan suruh saja2. Kalau gigi tu takde karang, takde masalah takpe. Tp kita sendiri tktahu benda tu. Pegi je

sye ank kedua dh ni..misi suh g cek gg..sye xpernh g..misi xtny pon..hehe..setakt ni alhmdulillah..xd maslh gg lgi . #31w