Check gigi kk

Nak tanya ada tak yg TAK check gigi masa preggy kat kk? Saya loya dgn bau kk. Berus gigi pun loya. Kalau tak check gigi takpe ke eh? Ke wajib??? Mintak pendapat.#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

32 Balas

sy mse buat buku pink nurse suruh cek gg terus. kejap je. result tu dia kepilkn dlm buku pink..checkup gg biasa je.

sy x prnh cek gigi , ada disuruh tpi sy lupa prgi . alhamdulillah baby selamat lahir umur dah hmpir sebulan

Saya check and kk suruh cuci saja, Tapi mesin kk rosak. Skrg dah 7bulan pun belum buad.

kalau sy, sy pergi. kk sy buat hari tertentu, tu pun limited haha sy pergi swasta je.

Saya x pernah pun check gigi masa preggy , misi kk x de pun suruh check

11mo ago

maksudnya gigi ok la tu.. perfect.. sy just bagi pndapat je ✌. kalau da bersalin, xpe la.. da lepas.. x yah nak fikir dah 😌

sy ada gi checkup. skjp je checkup dia x lama pun. tp xpegi pun x apa xde issue

wajib awak. jgn risau doctor gg cuma check je. xde buat tampalan apa pon.

Lagi elok pergi check, pergi private pun boleh

saya baru2 ni tampal gg,nurse yg suru ni,

Wajib check sis sbb blh effect baby.