Kerap lapar

hai , sy mngandung 15 weeks anak first..nk tnye normal ke kerap lapar? kadang tu lpas makan dlm sejam lebih perut dh start pedih..bila dh malam sy akan makan buah or biskut kering je..pastu dlm pkl 3 4 pagi akan lapar balik..

1 Balas

Yes normal 😄makan sikit2 setiap 2 3 jam ya. Boleh makan biscuit and buah-buahan and make sure dptkan tidur yg secukupnya juga. Kalau tengah malam lewat2 terjaga, mesti rasa lapar balik😄 Enough and good sleep is essential ❤️