Naik Flight

Nak tanya ada tak yang pernah bawa baby 1bulan naik flight. Apa persiapan baby ye semasa fly.

1 Balas

Anak saya naik flight tidur jaa... Dia nyusu badan so senang sikit... Tak perlu nak bancuh susu dalam botol... Pakai baju tebal sikit... Prepare pampers & plastik siap2 takut baby poo poo dalam flight...

5y ago

Kalau ada baby infant selalu dorang akan bagi seat yang ada ruang depan luas sikit... Kalau naik Mas/Malindo dorang bagi blanket dengan bantal kecil untuk baby... Kalau tak bagi boleh mintak... Incase kalau sejuk sangat laa...