Bawa baby naik flight

Boleh tak share tips bawa baby 5 bulan naik flight kali pertama bagi yang ada pengalaman? Risau baby nangis dalam flight.

2 Balas

beli ear plug baby. nnti dia menangis sbb pressure masa nak landing dgn boarding tu tinggi sgt. nnti telinga dia berdesing. thats why bby selalu nangis time dlm flight.

guna ear plug/noise cancelling headphone for baby. ataupun masa nak take off/landing, bg susu. so pressure dlm telinga dia akan kurang.