Naik flight

hi mommy.. nak tanya selamat ke kalau bawak baby 1bulan naik flight? cuba cerita pengalaman mommy semua..

2 Balas

Hye... Saya pernah bawak anak saya fly masa dia sebulan lebih macam tu... Okey jaa... Tidur jaa... Anak saya direct bf so tak perlu nak bancuh susu... Tapi kalau perlukan apa2 boleh ja mintak tolong stewardess...

Bagi saya tak selamat..sbb baby fragile sgt..vaksin pun baru 1 dos je dpt..kat aiport mcm2 org ada..kalau tak urgent tak payah la