Travel guna flight

Hello mommy, baby saya 23 hari.. ada sesiapa pernah bawa newborn naik flight tak? Flight dalam 1 jam.. tak pe baby naik flight?

2 Balas

Haritu kwn bawa baby dia umur 9 hari naik flight 2jam. Ok juga. Tips sy dpt, cover telinga baby blh guna tgn atau earmuff. Tu ja. Dia x bgi nyusu/pacifier pn msa landing/takeoff. Maybe juga sbb baby baru 9hari kn, masih byk tidur.

sy flight esok..anak 1bulan 25hari.. kawan ajar, time takeoff bagi anak susu utk elak pressure d tlinga..klau yg mnyusu bdn tu xtau la nak mcm mana.. nyusu botol bole la buat..

2mo ago

Klu sis menyusu bdan boleh pam dlu sblm masuk flight atau guna je cover utk breastfeeding