TENTANG SCAN 5D BABYY

Hi nak tanya, ada tak sesiapa yang tiap kali scan tak nampak muka baby? Bukan sebab baby tutup muka pakai tangan tapi baby pusing muka menghadap belakang dan mukanya dilindungi dengan tali pusat. Saya dah try hard utk tgk muka baby tapii tak nampak sebab baby punya muka menghadap belakang perut. Normal ke eh? Takut pula kepala nya asyik menghadap belakang gitu 😭.

2 Balas

Hehe sy pun 2 kali scan 5D, baby tutup muka pakai tangan and kaki. Diaaa tunjuk setengah jee mukaa.

normal sebab mmg baby boleh pusing2

11mo ago

hihihi kitonyoo manjoo. faham. doa yang baik2 ye