MIMPI

Hi, nak tanya ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 masa pregnant? Sye mcm dah 3x mimpi pelik pasal baby, gugur la, keluar x cukup bulan la. Ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 macam ni? Risau pulak.. ?

87 Balas

saya pernah. Tapi lepas sy buat rawatan Ruqyah alhamdulillah lpstu dn smpai hrni dh xda mmpi mcm tu. Sebelum tdur amalkan baca surah 3 qul, psg surah al baqarah masa tdur, bersihkan tmpt tdur / tepuk bantal sblum baring dn ckp bismillah bru tidur☺️

5y ago

ni ustaz yg bt ruqyah tu yg pesan. kena buat hari hari utk jd kebiasaan kita, in shaa allah.