MIMPI

Hi, nak tanya ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 masa pregnant? Sye mcm dah 3x mimpi pelik pasal baby, gugur la, keluar x cukup bulan la. Ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 macam ni? Risau pulak.. ?

87 Balas

Saya pun sama. Start kena masa malam raya. Tapi xamik kisah sgt. Lama2 makin kerap plak mimpi bukan2. So, ada tya org2 yg berpengalaman, ada yg kata diorang pun ada mimpi bukan2 jugak. Jumpa ustaz ustazah atau kerap buka Bacaan surah2. Sy tgh cuba ni. Harap2 xde la gangguan lepas ni.