MIMPI

Hi, nak tanya ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 masa pregnant? Sye mcm dah 3x mimpi pelik pasal baby, gugur la, keluar x cukup bulan la. Ada tak sesiapa pernah mimpi pelik2 macam ni? Risau pulak.. ?

87 Balas

🙏🏻🙏🏻

Normal tu

Pernah .. Ada tbaca juga mmg normal akan mmpi yg bukan2 xyah fkir sgt la momy2

Saya pun prnh mimpi nenek kebayan nak ambik bby dlm perut tp tak sempat sbb terbangun. Lps dh baca surah² Alhamdulillah takde lagi dh.. Now bby dh 4 ½ months!!

Sy pon.. Tp sejak 2 3 mnggu ni tiap mlm tido sy bukak bacaan al baqarah.. Alhamdulillah... Mmg nyenyak tido.. Bukak slow dah la agak2 kita bleh dgr je.. Sis cuba la jgak😊

Saya pon sebelum ni kerap mimpi, pergi berubat suruh pantang telur n pulut, lepas tu pasang ayat2 kursi , rugyah alhamdulilah sekarang mimpi indah2 je